Zastosowanie termoportów dla gastronomii
Termoporty gastronomiczne to pojemniki termoizolacyjne posiadające załadunek od przodu lub boku. Nadają się do przechowywania gorących oraz mrożonych potraw.
Termoporty zbudowane są z:
- EPP (lekkie, wygodne w transporcie) – marka Thermohauser
- Poliuretanu (cięższe, bardzo odporne na uderzenia) – marki: Etol, Avatherm, Melform
- Włókna szklanego i aluminium (eleganckie, trwałe) - Scanbox
Zależnie od modelu termoporty gastronomiczne umożliwiają transport i przechowywanie tac dla GN lub wymiarach 60 × 40 cm.
4 339,44 zł
Cena netto: 3 528,00 zł
833,13 zł
Cena netto: 677,34 zł
750,64 zł
Cena netto: 610,28 zł
6 171,75 zł
Cena netto: 5 017,68 zł
5 169,86 zł
Cena netto: 4 203,14 zł
1 404,41 zł
Cena netto: 1 141,80 zł
1 120,95 zł
Cena netto: 911,34 zł
2 681,04 zł
Cena netto: 2 179,71 zł
1 622,43 zł
Cena netto: 1 319,05 zł
1 622,43 zł
Cena netto: 1 319,05 zł
2 699,43 zł
Cena netto: 2 194,66 zł
1 271,25 zł
Cena netto: 1 033,54 zł
320,38 zł
Cena regularna:
355,98 zł
Cena netto: 260,47 zł
320,38 zł
Cena regularna:
355,98 zł
Cena netto: 260,47 zł
739,03 zł
Cena netto: 600,84 zł
736,77 zł
Cena netto: 599,00 zł