Termoport gastronomiczny GN 2/1





Opis
Ze względu na wysyłkę ponadgabarytową koszt transportu wynosi 190,00 zł brutto i nie ma możliwości wysyłki za pobraniem.
Termoport gastronomiczny odpowiedni dla GN 2/1
Pojemnik termoizolacyjny mający zastosowanie do transportu żywności, napojów, dań gotowych. Systemy transportu dla małej i dużej gastronomii.
Termoboksy mają wysokie właściwości termoizolacyjne. Transportowany towar może być schłodzony max. do temperatury -40°C lub podgrzany max do temp. +100°C. Wzrost temperatury w trakcie transportu towarów schłodzonych to 0,5 °C / h. Spadek temperatury dla produktów podgrzanych to 1,5°C / h.
- Pojemnik dodatkowo wyposażony w uszczelkę przy drzwiach.
- Wszystkie części termoboksu są wymienne.
- Nadają się do recyklingu.
Dostępne kolory: żółty, zielony
Narożniki w podstawie pojemnika są dodatkowo wyposażone w ochraniacze, co zabezpiecza przed uszkodzeniami. Pojemniki można piętrować podczas przechowywania.Nie budzą żadnych zastrzeżeń pod względem sanitarnym, wolne od zapachu i jednocześnie nie pochłaniają zapachów obcych. Spełniają wszelkie wymagania norm UE dotyczących higieny żywności.
Do termoportu pasują następujące pojemniki GN 2/1:
Pojemniki Avatherm od 20 lat z powodzeniem sprawdzają się w dużej i małej gastronomii na całym świecie. Lekkie, bardzo wytrzymałe, przez co umożliwiają wygodny i bezpieczny transport gotowych posiłków.
Katalog do pobrania: http://avatherm.com.tr/uploads/docs/avatherm-fiyatsiz(2).pdf
Dane techniczne
Rozmiar zewnętrzny | L:67 x W:76,5 x H:62 cm |
Rozmiar wewnętrzny | L: 53,5 x W:67 x H:50 cm |
Pojemność | 180 l |
Ilość porcji | 400-500 |
Waga | 18,5 kg (+/-200gr) |
Rodzaj materiału | polyurethane CFC free |
Kolor | żółty / zielony |
Zakres temperatur | - 40 ºC do + 100ºC |
Wzrost temperatury | + 0,5 ºC / h |
Spadek temperatury | - 1,5 ºC / h |