Dystrybucja posiłków w placówkach zbiorowego żywienia oraz firm cateringowych
Dystrybucja posiłków to kategoria produktów skierowana do placówek zbiorowego żywienia takich jak szpitale, szkoły, domy seniora, domy pomocy społecznej, stołówki pracownicze.
Szeroka oferta tac termoizolacyjnych, kloszy termoizolacyjnych, tac do posiłków, termoboksów oraz termoportów.
Szczególnie dla placówek szpitalnych oferujemy zarówno tacowe, jak i bemarowe systemy dystrybucji posiłków. Pod indywidualne potrzeby danej placówki przygotowujemy kompleksową ofertę. tel. 781 006 171; biuro@barson.pl
























Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
SYSTEM DYSTRYBUCJI POSIŁKÓW W ŻYWIENIU SZPITALNYM ORAZ PLACÓWKACH ZBIOROWEGO ŻYWIENIA
W żywieniu szpitalnym mają zastosowanie dwa systemy dystrybucji posiłków: system tacowy oraz system bemarowy. Przy wyborze odpowiedniego systemu należy zwrócić uwagę na funkcjonalność systemu oraz na opłacalność inwestycji. Niemniej jednak należy zauważyć iż coraz więcej szpitali oraz palacówek zbiorowego żywienia wprowadza system tacowy, który ma wiele zalet i pomimo relatywnie wysokiego początkowego kosztu inwestycji w rozliczeniu ogólnym pozwala na zredukowanie kosztów związanych z prowadzeniem żywienia zbiorowego.
Oferujemy szeroką gamę tac termoizlacyjnych, kloszy termoizolacyjnych na talerze, tac i kloszy dedykowanych do dystrybucji posiłków, wózków do transportu tac, wózków bemarowych. Zapewniamy kompleskową ofertę oraz infywidualne podejście. Współpracujemy z wieloma producentami systemów tacowych. Na każdym etapie współpracy świadczmy profesjonalne doradztwo.
Transport żywności, dań gotowych musi przebiegać w sposób higienniczny, bezpieczny, zgodny z wymaganiami sanitarnymi i pzepisami HACCP. Najlepszym środkiem do transportu żywności oraz dań gotowych są pojemniki termoizolacyjne występujące również pod nazwą termobox, izobox, coolbox, termoport gastronomiczny.
Nasz sklep oferuje szeroki asortyment pojemników termoizolacyjnych dedykowanych do różnych grup żynwościowych. Będą to termoboksy dla cukierni do przewozu ciast i tortów, termoboksy do przewozu lodów, i tutaj zarówno do przewozu lodów rzemieślniczych jak i w kuwetach tradycyjnych na lody, pojemniki termoizolacyjne do przewozu pizzy i dań gotowych oraz wiele termoboksów dedykowanych dla cateringów do przewozu dań w pojemnikach gastronomicznych typu GN 1/1, GN 1/2 .