Zastosowanie termoportów dla gastronomii
Termoporty gastronomiczne to pojemniki termoizolacyjne posiadające załadunek od przodu lub boku. Nadają się do przechowywania gorących oraz mrożonych potraw.
Termoporty zbudowane są z:
- EPP (lekkie, wygodne w transporcie) – marka Thermohauser
- Poliuretanu (cięższe, bardzo odporne na uderzenia) – marki: Etol, Avatherm, Melform
- Włókna szklanego i aluminium (eleganckie, trwałe) - Scanbox
Zależnie od modelu termoporty gastronomiczne umożliwiają transport i przechowywanie tac dla GN lub wymiarach 60 × 40 cm.
4 339,44 zł
Cena netto: 3 528,00 zł
1 622,43 zł
Cena netto: 1 319,05 zł
2 699,43 zł
Cena netto: 2 194,66 zł
1 622,43 zł
Cena netto: 1 319,05 zł
739,03 zł
Cena netto: 600,84 zł
1 393,27 zł
Cena netto: 1 132,74 zł
833,13 zł
Cena netto: 677,34 zł
1 120,95 zł
Cena netto: 911,34 zł
716,26 zł
Cena netto: 582,33 zł
342,29 zł
Cena netto: 278,28 zł
342,29 zł
Cena netto: 278,28 zł
1 260,75 zł
Cena netto: 1 025,00 zł
2 770,41 zł
Cena netto: 2 252,37 zł
5 169,86 zł
Cena netto: 4 203,14 zł
5 966,02 zł
Cena netto: 4 850,42 zł
736,77 zł
Cena netto: 599,00 zł
1 228,77 zł
Cena netto: 999,00 zł