Termoport gastronomiczny 601 GN 1/1
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Pojemniki termoizolacyjne mające zastosowanie do transportu żywności, napojów, dań gotowych. Systemy transportu zarówno dla małej i dużej gastronomii.
Termoboksy posiadają wysokie właściwości termoizolacyjne. Transportowany towar może być schłodzony max. do temperatury -40°C lub podgrzany max do temp. +100°C. Wzrost temperatury w trakcie transportu towarów schłodzonych to 0,5 °C / h. Spadek temperatury dla produktów podgrzanych to 1,5°C / h.
Narożniki w podstawie pojemnika są dodatkowo wyposażone w ochraniacze, co zabezpiecza przed uszkodzeniami. Pojemniki można piętrować podczas przechowywania.
Nie budzą żadnych zastrzeżeń pod względem sanitarnym, wolne od zapachu i jednocześnie nie pochłaniają zapachów obcych. Spełniają wszelkie wymagania norm UE dotyczących higieny żywności.
Wszystkie części termoboksu są wymienne.
Nadają się do recyklingu.
Pojemniki Avatherm od 20 lat z powodzeniem sprawdzają się w dużej i małej gastronomii na całym świecie. Lekkie, bardzo wytrzymałe, przez co umożliwiają wygodny i bezpieczny transport gotowych posiłków.
Pliki do pobrania:
Dane techniczne
Rozmiar zewnętrzny | L:45 x W:62,5 x H:57,5 cm |
Rozmiar wewnętrzny | L: 33,3 x W:54 x H:46 cm |
Pojemność | 83 l |
Ilość porcji | 240-290 |
Waga | 9,9 kg (+/-200gr) |
Rodzaj materiału | polyurethane CFC free |
Kolor | szary |
Zakres temperatur | - 40 ºC do + 100ºC |
Wzrost temperatury | + 0,5 ºC / h |
Spadek temperatury | - 1,5 ºC / h |