Wkład żelowy 27.5 x 36 x 1.5 cm Thermohauser
Opis
Wkład żelowo — silikonowy do schładzania i podtrzymywania ciepła
Wkład przeznaczony do wszelkich pojemników termoizolacyjnych EPP i EPS, można stosować do toreb termoizolacyjnych do pizzy, wszędzie tam, gdzie zależy nam na dostarczeniu produktów o niezmienionej temperaturze. Dzięki swoim właściwościom opartym na nowoczesnej technologii gwarantują, że: zimne pozostaje zimne, a ciepłe pozostaje ciepłe.
Wymiary: 27,5 x 36 x 1,5 cm
Instrukcja obsługi:
CHŁODZENIE: włożyć wkład na maksymalnie 2 godziny do zamrażarki przy temp. - 18 ºC
OGRZEWANIE: podgrzewać w łaźni wodnej przez maksymalnie 10 minut w temp. do +80 ºC lub włożyć do mikrofalówki przy maksymalnie 280 W na najwyżej 5 minut
W miarę możliwości starać się nie "załamywać" wkładów, aby nie doszło do ich uszkodzenia
Uwaga:
- nieodpowiednie użytkowanie wkładu może doprowadzić do jego uszkodzenia
- nie kłaść wkładu stroną zadrukowaną bezpośrednio na produkty spożywcze
Dane techniczne
Rozmiar zewnętrzny: L x B x H (cm) | 27,5 x 36,0 x 1,5 |
Waga: kg | 1,2 |
Rodzaj materiału: | wkład żelowo — silikonowy |
Kolor: | biały |